Tandarts in Elsloo

Een schoon gebit is erg belangrijk. Dit vergt een goede verzorging en controles van een tandarts, door bijvoorbeeld een tandarts nabij Elsloo. Sommige patiënten zien op tegen deze controles. Ze zijn vaak bang voor de behandelingen die eventueel daarna kunnen volgen. Het is daarom van belang dat u zich op uw gemak voelt. Bij Adding staan uw wensen centraal en willen we uw tandartsbezoek zo aangenaam mogelijk maken.

Behandelingen bij de tandarts in Elsloo

Tandartsenpraktijk Adding bestaat uit een team met specialisten op verschillende werkgebieden. Van mondhygiënisten tot een implantoloog die maandelijks langskomt. Er zijn dan ook verschillende behandelingen mogelijk. Zoals al eerder is genoemd zien sommige patiënten op tegen deze behandelingen. U hoeft zich hier niet voor te schamen, want maar liefst 40% van alle volwassen Nederlanders deelt deze angst met u. Wij helpen u graag om deze angst te overwinnen. Natuurlijk voorkomen we het liever dat deze behandelingen nodig zijn. Daarom werken onze tandartsen en mondhygiënisten nauw met elkaar samen. Met deskundig advies helpen we de patiënt met een schoon en verzorgd gebit.

Adding in Oosterwolde

Bent u op zoek naar een tandarts in Elsloo en omgeving? Misschien is tandartsenpraktijk Adding wat voor u! Onze groepspraktijk is sinds 1992 gevestigd in Oosterwolde. Hier verwelkomen wij patiënten uit Haulerwijk, Makkinga, Donkerbroek, Appelscha, Elsloo en natuurlijk Oosterwolde. U kunt bij ons terecht voor zowel algemene tandheelkundige handelingen als voor orthodontie of uitgebreide reconstructies.

Meer informatie?

Op onze website is veel informatie te vinden over bijvoorbeeld onze medewerkers, behandelingen, voorlichtingen en onze praktijk. Heeft u nog vragen aan onze tandarts in Elsloo en omgeving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij zullen al uw vragen beantwoorden. Wij helpen u graag!