Tandartsbehandelingen

Als u een tandartsbehandeling moet ondergaan, dan wilt u natuurlijk zo goed mogelijk weten waar u aan toe bent. Zowel tijdens de behandeling als naderhand. Uiteraard krijgt u van onze behandelaars al de nodige uitleg, maar het kan wel eens gebeuren dat u meer informatie wil lezen. Of dat u zich vooraf wilt voorbereiden op de ingreep. Daarom hebben wij de belangrijkste tandartsbehandelingen voor u op een rij gezet.

Behandelingen die onze tandarts uitvoert

Onze tandartsen voeren diverse behandelingen uit. De meestvoorkomende behandelingen vindt u in het menu aan de linkerkant van deze pagina. Ook de mondhygiënistes kunnen u helpen bij bepaalde behandelingen. Wilt u, na het lezen van de informatie op de website, aanvullende informatie over een specifieke behandeling bij de tandarts? Neem dan gerust contact met ons op.

Behalve deze informatie, hebben wij ook alle brochures van het Ivoren Kruis op de website staan, net als alle informatie die u na een behandeling van ons meekrijgt in de praktijk.

Laatste nieuws

We stoppen met de webagenda

Per 1 november gaan we stoppen met de webagenda. Deze dienst past niet goed binnen de wet AVG Algemene Verordening Gegevensbescherming.
We maken graag direct met u een afspraak voor een volgend bezoek. Een week van te voren ontvangt u een e-mail met uw afspraak
Een dag van tevoren volgt nog een sms om u  te helpen herinneren aan de afspraak.

Lees meer

Een afspraak maken of afzeggen? Neem contact met ons op!

Maak een afspraak

Wilt u zich in onze praktijk inschrijven als nieuwe patiënt?

Schrijf u hier in

    Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief