Tandartsbehandelingen

Als u een tandartsbehandeling moet ondergaan, dan wilt u natuurlijk zo goed mogelijk weten waar u aan toe bent. Zowel tijdens de behandeling als naderhand. Uiteraard krijgt u van onze behandelaars al de nodige uitleg, maar het kan wel eens gebeuren dat u meer informatie wil lezen. Of dat u zich vooraf wilt voorbereiden op de ingreep. Daarom hebben wij de belangrijkste tandartsbehandelingen voor u op een rij gezet.

Behandelingen die onze tandarts uitvoert

Onze tandartsen voeren diverse behandelingen uit. De meestvoorkomende behandelingen vindt u in het menu aan de linkerkant van deze pagina. Ook de mondhygiënistes kunnen u helpen bij bepaalde behandelingen. Wilt u, na het lezen van de informatie op de website, aanvullende informatie over een specifieke behandeling bij de tandarts? Neem dan gerust contact met ons op.

Behalve deze informatie, hebben wij ook alle brochures van het Ivoren Kruis op de website staan, net als alle informatie die u na een behandeling van ons meekrijgt in de praktijk.

Laatste nieuws

Gewoon Gaaf

Wil je ook een gaaf gebit voor je kind? En dat je kind met een gezonde mond opgroeit? De Gewoon Gaaf methode voor kinderen van 0-18 jaar bij de tandarts of mondhygiënist helpt daarbij. Samen kunnen we het gebit van je kind gaaf en gezond...
Lees meer

Een afspraak maken of afzeggen? Neem contact met ons op!

Maak een afspraak