Voorlichting

Wij willen u graag zo goed mogelijk informeren over de behandelingen in onze praktijk, maar ook advies geven over wat u zelf het beste thuis kunt doen na een behandeling. Informatie over de behandeling kunt u hier online nog eens nalezen. Ook zijn alle brochures die het Ivoren Kruis uitgeeft te downloaden. Tot slot vindt u een pagina met links naar andere nuttige websites over mondgezondheid. 

Informatiebladen en brochures

Als u bij ons behandeld wordt is de kans groot dat u een informatieblad of brocure meekrijgt over de behandeling. Zo kunt u later op u gemak alle informatie over de behandeling doorlezen. Onze informatiebladen en brochures zijn ook online te bekijken en te downloaden

Kosten en Betalingsvoorwaarden bij Adding

Het is lastig om te bepalen wat precies voor u vergoed wordt, dit verschilt namelijk per persoon en verzekering. Daarom controleren we de vergoedingen met kosten berekenings programma Piensupport  om u te voorzien van de juiste informatie. De tarieven voor de behandelingen zijn online te vergelijken of te downloaden.

De betalingen worden geregeld via het bedrijf Infomedics. Infomedics is gespecialiseerd in facturatie voor zorgverleners in Nederland. Uw factuur wordt voor ons verwerkt en afgehandeld door Infomedics.nl. De factuur wordt eerst aangeboden en verrekend met uw eigen zorgverzekeraar. 

Vragen

Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen? Stel ze via het online contactformulier.