Tandarts in Donkerbroek

Bent u op zoek naar een tandarts in Donkerbroek of omgeving die u en uw wensen centraal laat staan? Kom naar tandartspraktijk Adding in Oosterwolde! Wij begrijpen dat tandheelkunde in de eerste plaats mensenwerk is. Daarom willen wij uw bezoek aan ons zo comfortabel mogelijk maken, zodat u met een tevreden gevoel naar huis kunt gaan.

Uw eerste bezoek aan de tandarts in Donkerbroek of omgeving

Naar de tandarts gaan kan voor sommige mensen best spannend zijn. Wij begrijpen dat. Als tandarts in Donkerbroek en omgeving willen wij daarom dat u uw bezoek als laagdrempelig ervaart. Wanneer u zich inschrijft als nieuwe patiënt, zullen wij u bellen voor een afspraak. Tijdens de eerste afspraak bespreken wij uitgebreid hoe u eerdere tandartsafspraken ervaren heeft. Vervolgens stellen we, aan de hand van uw gegevens, een persoonlijk behandelplan op dat volledig aansluit op uw wensen.

Adding in Oosterwolde

Tandartspraktijk Adding is sinds 1992 gevestigd in het Friese Oosterwolde. Als tandarts in omgeving Donkerbroek zijn wij in de loop der jaren flink gegroeid, net als ons takenpakket! U kunt bij ons terecht voor alle tandheelkundige behandelingen die u kunt bedenken, waaronder orthodontie, tandvleesproblemen, kronen en bruggen en gebitsreconstructies. Zorgvuldig en deskundig te werk gaan: dat is waar wij voor staan. Wij richten ons daarom niet alleen op behandelen, maar ook op preventie. In onze praktijk werken de tandarts en mondhygiënist nauw samen. Ons uiteindelijke doel? Dat u een leven lang een gezonde mond heeft!

Kom kennismaken

Zou u graag meer te weten willen komen over deze tandarts in Donkerbroek en omgeving? Op onze website kunt u alvast kennismaken met onze medewerkers, informatie vinden over de verschillende behandelingen of u direct inschrijven als nieuwe patiënt! Wilt u liever uw vraag persoonlijk stellen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!