Tandarts in Makkinga

Tandheelkunde is en blijft in de eerste plaats mensenwerk: daarom staan u en uw wensen in onze praktijk centraal. Bent u op zoek naar een tandarts in Makkinga of omgeving? Tandartspraktijk Adding in Oosterwolde staat graag voor u klaar!

Naar de tandarts in Makkinga

Veel mensen vinden naar de tandarts gaan best spannend. Dit is niets om u voor te schamen: bang voor de tandarts zijn is iets dat vaker voorkomt dan u denkt. Bij Tandartspraktijk Adding geloven we dat angst iets is dat overwonnen kan worden. Natuurlijk heeft dit wel tijd nodig. In overleg met u zoeken wij naar een goede oplossing, zoals controle van het gebit door de mondhygiëniste.

Alles onder één dak

Bij Tandartspraktijk Adding vindt u alle beroepen binnen de tandheelkunde onder één dak. Er werken bij ons mondhygiënisten, preventieassistenten, tandartsassistenten en natuurlijk tandartsen. Ook komt er iedere maand een implantoloog bij ons langs en hebben we een goede samenwerking met een tandtechnicus. Hiermee hebben wij alle expertise in huis om u een leven lang een gezonde mond te geven!

Patiënt worden bij de tandarts in Makkinga

Wilt u patiënt bij ons worden? Dan kunt zich online inschrijven bij de tandarts in Makkinga en omgeving. Voor elk gezinslid kunt u een apart formulier invullen. Wij nemen telefonisch contact met u op wanneer er ruimte is voor een afspraak. Tijdens deze eerste afspraak zullen wij uitgebreid bespreken wat uw wensen zijn. Aan de hand van dit gesprek stellen we vervolgens een persoonlijk behandelplan op.

Meer weten?

Wilt u meer te weten komen over de tandarts in Makkinga en omgeving? Maak alvast kennis met onze medewerkers en vind meer informatie over onze behandelingen op de website. Natuurlijk kunt u ook direct uw vraag stellen door contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!