De implantoloog

Heeft u de tandarts bezocht en heeft u implantaten in uw kaak nodig? Dan wordt u doorverwezen naar de implantoloog. Onze tandartspraktijk werkt samen met implantoloog Jeroen Huigen via de organisatie Tandgaaf. Hij komt een keer in de maand in onze praktijk zijn werkzaamheden uitvoeren en is aangesloten bij het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam, ACTA. Jeroen Huigen is geacrrediteerd implantoloog bij de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie.

Wat doet de implantoloog?

De implantoloog verzorgt het vastzittende gedeelte van uw kunstgebit in het kaakbot. Wanneer de houvast van een normaal kunstgebit niet meer voldoende is, kan er besloten worden dat u implantaten in de kaak nodig heeft. Dit is uiteraard werk dat alleen een implantoloog kan doen. Vervolgens maakt de tandtechnicus de prothese die op de implantaten geplaatst wordt. De tandtechnicus en de implantoloog werken daarom nauw samen.

Afspraak maken?

Kortom, ook wanneer u een implantoloog nodig heeft, kunt u dus in onze praktijk in Oosterwolde terecht. Wilt u een afspraak maken met onze implantoloog? Neem dan contact met ons op. Aangezien de implantoloog eens per maand in onze praktijk is, is het verstandig tijdig een afspraak te maken.