Gebitsrenovatie

Heeft u al een tijd problemen met uw gebit? Soms zijn de problemen zo groot dat een standaard oplossing niet meer voldoende is. Dan gaan we vaak over tot gebitsrenovatie. Wij noemen dit ook wel rehabilitatie.

Veel mensen zijn bang voor de tandarts. Het kan dan gebeuren dat iemand al jaren niet meer naar de tandarts durft en dat er dus ook al jaren geen onderhoud meer aan een gebit is gepleegd. Wij begrijpen dat de drempel hoog is om daadwerkelijk de stap te nemen en een gebitsrenovatie te overwegen. Maar we willen u daar graag bij helpen door dit stap voor stap aan te pakken.

Wat kunnen we doen bij een gebitsrenovatie?

Allereerst overleggen we in een persoonlijk gesprek wat uw wensen zijn. Daarna stellen wij  een diagnose. Wij kunnen u dan vast een indicatie geven wat er eventueel zou moeten gebeuren tijdens de gebitsrenovatie. Daarbij kunt u denken aan het plaatsen van kronen, bruggen en een (gedeeltelijke) gebitsprothese. Maar ook aan het herstellen van de beet of het kauwvlak door bijvoorbeeld een tijdelijke beugel. Dit is natuurlijk voor iedereen weer anders.

Neem contact met ons op

Wilt u iets aan uw gebit laten doen?  Neem dan gerust contact met ons op.

Laatste nieuws

Implantoloog

Uitbreiding werkzaamheden.

Lees meer

Een afspraak maken of afzeggen? Neem contact met ons op!

Maak een afspraak