Tandarts in Appelscha

Zoekt u een tandarts in de omgeving van Appelscha? Kom dan naar Tandartsenpraktijk Adding in Oosterwolde. In onze praktijk werken onder andere tandartsen, mondhygiënisten, tandartsassistenten en preventieassistenten. Doordat wij alle vakgebieden onder één dak hebben, hoeft u maar naar één adres af te reizen en kan er snel geschakeld worden tussen onze specialisten. Dit is voor u wel zo gemakkelijk. Wilt u naast een behandeling ook advies om problemen te voorkomen? Ook dan bent u bij onze praktijk aan het juiste adres! Wij voeren namelijk niet alleen behandelingen uit, maar hechten ook veel waarde aan preventie. Zo voeren onze preventieassistenten preventieve handelingen uit op het gebied van mondhygiëne en kunnen zij u van deskundig advies voorzien om tandproblemen te voorkomen.

Tandartsenpraktijk Adding

Naar de tandarts gaan: voor de één is het een verplicht bezoek, voor de ander is het best wel spannend. Bij Tandartsenpraktijk Adding realiseren wij ons dat. Onze praktijk in de buurt van Appelscha wordt daarom gekenmerkt door laagdrempeligheid, zorgvuldigheid en deskundigheid. Niet alleen in tandheelkundig opzicht, maar ook in de omgang met u als patiënt. Wij willen uw bezoek aan onze praktijk zo comfortabel mogelijk maken, zodat u met een tevreden gevoel naar huis gaat. Dus zoekt u een tandarts in omgeving Appelscha waar u als patiënt centraal staat? Tandartsenpraktijk Adding in Oosterwolde helpt u graag.

Behandeling bij uw tandarts in Appelscha

Zoals u wellicht weet is voorkomen beter dan genezen. Daarom werken onze tandartsen en mondhygiënisten nauw met elkaar samen. Zij kunnen u voorzien van een goed advies om mond- of tandproblemen te voorkomen. En mocht er zich wel een probleem voordoen? Dan hebben onze tandartsen of mondhygiënisten hier een deskundig antwoord op. Zo werken we samen met u aan een gezamenlijk doel, namelijk een leven lang een gezonde mond!

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze behandelingen, een afspraak maken, of u inschrijven als nieuwe patiënt bij tandartsenpraktijk Adding? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.