Over Tandartspraktijk Adding

Wilt u meer weten over Tandartspraktijk Adding? Lees dan de informatie op onze website. Zo kunt u een afspraak maken of afzeggenonze openingstijden bekijken of de laatste nieuwsberichten lezen.

De praktijk

Mensen en hun wensen staan in onze praktijk centraal. Wij hechten waarde aan zorgvuldig te werk gaan: zowel in tandheelkundig opzicht als in de omgang met onze patiënten. Vriendelijk, laagdrempelig, zorgvuldig en deskundig zijn kernwoorden die bij ons passen. Sinds 1992 is onze praktijk gevestigd in Oosterwolde. In de loop der jaren is onze praktijk gegroeid en daarmee is het takenpakket ook flink uitgebreid! Behalve alle algemene tandheelkundige handelingen hebben wij ons ook toegelegd op orthodontie, tandvleesproblemen, kronen en bruggen en uitgebreide reconstructies.

Nieuws

Wij houden u graag goed op de hoogte! Daarom plaatsen wij nieuws over Tandartspraktijk Adding of andere nuttige informatie op onze website onder “Nieuws”. Ook kunt u via de website alle medewerkers van Tandartspraktijk Adding leren kennen. Iedere medewerker stelt zich graag persoonlijk aan u voor! Zo weet u van tevoren wie u in onze praktijk tegen kunt komen. Daarnaast laten wij precies weten onder welke nummers onze medewerkers zijn ingeschreven in de verschillende kwaliteitsregisters.

Ervaringen

Wij willen graag dat iedereen tevreden is over onze tandartspraktijk. Daarom hebben wij een onderdeel “Ervaringen” opgenomen in de website. Hier kunt u een recensie achterlaten.

ISO-certificaat

Wist u dat Tandartspraktijk Adding in oktober 2014 het ISO 9001-certificaat heeft behaald? Daarover leest u meer op de pagina over het ISO 9001-certificaat.