De tandartsen

Tandarts in Oosterwolde

Bij Adding, de tandarts in Oosterwolde, vindt u alles onder één dak. U komt bij ons de tandarts, mondhygiënist, preventieassistent en tandartsassistent tegen. Dat betekent dus dat u voor alle behandelingen op het gebied van tandheelkunde bij ons terecht kunt.

Tandartsen in onze praktijk

In onze praktijk werken meerdere tandartsen. Deze tandartsen werken nauw samen met de mondhygiënistes. Dit betekent dat wij evenveel waarde hechten aan zowel preventief als curatief handelen. Met andere woorden: wij voorkomen graag problemen, maar als problemen zich voordoen dan hebben wij daar een passende oplossing voor.

Wat doen de tandartsen precies?

De tandarts heeft aan de universiteit het tandartsdiploma gehaald na een studie van 6 jaar. Door middel van bij - en nascholing wordt de vakkennis bijgehouden. Onze tandartsen zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT). De tandartsen voeren alle voorkomende behandelingen bij u uit. Rob Adding is tevens tandarts voor othodontie. Wout Vochteloo en Erik de Weerd zijn werkzaam als zelfstandig tandarts en als medewerker verbonden aan Tandartsenpraktijk Adding.

Meer informatie

Wilt u graag een afspraak maken bij de tandarts in Oosterwolde? Of wilt u ergens meer informatie over? Neem dan contact met ons op! Uiteraard kunt u ook alvast online kennismaken met onze tandartsen. U vindt ze onderaan deze pagina!