Tandarts in Haulerwijk

Een gezond gebit is een schoon gebit. Om een gebit schoon en gezond te houden, is het belangrijk dat u regelmatig langsgaat bij de tandarts en/of mondhygiënist. Bent u op zoek naar een tandarts in Haulerwijk waar u voor alle tandheelkundige behandelingen terecht kunt? Bij tandartspraktijk Adding in Oosterwolde vindt u tandheelkundige specialisten onder één dak, van tandtechnicus tot mondhygiënist.

Uw tandartspraktijk voor behandeling én preventie

Als tandarts in Haulerwijk en omgeving hechten wij niet alleen waarde aan het behandelen van problemen als gaatjes of ontstoken tandvlees, maar ook aan preventie. Wij vinden het belangrijk om tandproblemen te voorkomen en hebben daarvoor speciale preventieassistenten in dienst. Deze assistenten bekijken de huidige conditie van uw tanden en tandvlees en geven u graag advies over hoe u uw gebit het beste schoon en gezond kunt houden. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen!

In goede handen bij de tandarts in Haulerwijk

Om u te laten zien dat u bij tandartsenpraktijk Adding in goede handen bent, hebben wij het ISO 9001-certificaat behaald. Dit certificaat bewijst dat wij aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen op het gebied van onder andere: patiënttevredenheid, hygiëne en tandheelkundige richtlijnen. In het gebied Ooststellingwerf zijn wij de eerste tandartspraktijk die het ISO 9001-certificaat behaald heeft, iets waar wij natuurlijk heel trots op zijn.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over onze praktijk of heeft u nog vragen? Op onze website kunt u verder lezen over onderwerpen als onze behandelingen, onze medewerkers en over de kosten van de behandelingen. Stelt u uw vraag liever persoonlijk aan onze tandarts in Haulerwijk en omgeving? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak. Onze medewerkers helpen u graag verder!