ISO 9001-certificaat

U wilt natuurlijk zeker weten dat u in goede handen bent wanneer u naar de tandarts gaat. Daarom is het fijn om te weten dat onze organisatie een ISO 9001-certificaat heeft gehaald waarin staat dat de praktijk aan alle kwaliteitseisen voldoet. Tandartsenpraktijk Adding in Oosterwolde heeft zo'n certificaat.

Op 1 oktober 2014 is ons het ISO 9001-certificaat uitgereikt. Hier zijn wij heel erg blij mee! Dit betekent dat het hele team is getraind in kwaliteitsbewustzijn en alle werkprocessen op papier staan. Nynke Adding is getraind in kwaliteitsmanagement. Elke 2 jaar wordt de praktijk getoetst door Roozeboom Consulting

Met het behalen van het ISO 9001-certificaat voldoet onze praktijk aan de hoogste kwaliteitseisen die aan een tandartspraktijk gesteld mogen worden. Hierbij kunt u denken aan hygiëne, wet- en regelgeving, patiënttevredenheid, tandheelkundige richtlijnen en protocollering van alle handelingen. Onze praktijk is de eerste tandartspraktijk in Oostellingwerf met een ISO 9001-certificering, hier zijn wij natuurlijk erg trots op!

Het certificaat moet elke 2 jaar opnieuw verdiend worden.  De praktijk en de organisatie ervan worden opnieuw tegen het licht gehouden en getoetst naar de laatste eisen.
Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!