Over ons

Sinds 1992 is onze groepspraktijk gevestigd aan de Snellingerdijk in Oosterwolde. Eerst op nummer 60A en later op nummer 39A. In de loop der jaren is onze praktijk flink gegroeid. 

Naast alle algemene tandheelkundige handelingen hebben wij ons ook toegelegd op orthodontie, tandvleesproblemen, kronen en bruggen en uitgebreide reconstructies. We werken met Cerec zodat u slechts een keer hoeft langs te komen voor een nieuwe kroon. 

De praktijk

We hebben in onze praktijk 6 moderne behandelkamers en een aparte röntgenruimte. We zijn een moderne en goed geoutilleerde groepspraktijk met een ISO 9001 certificering. Momenteel werken er bij ons 4 tandartsen, 3 mondhygiënisten, 10 preventieassistenten, 3 tandartsassistenten, 5 baliemedewerkers en 1 praktijkmanager.

Bijna al onze tandartsassistenten hebben een extra opleiding gevolgd tot preventieassistent en kunnen hierdoor meer taken verrichten. Om elke behandeling een perfect resultaat neer te kunnen zetten, werken we samen met verschillende partijen, bijvoorbeeld Dentalis Tandtechniek en Ortholab Friesland