Over ons

Sinds 1992 is onze groepspraktijk gevestigd aan de Snellingerdijk in Oosterwolde. Eerst op nummer 60A en later op nummer 39A. In de loop der jaren is onze praktijk flink gegroeid: u kunt namelijk ook bij ons terecht als u op zoek bent naar een tandarts in AppelschaDonkerbroek, Makkinga, Elsloo of Haulerwijk

Naast alle algemene tandheelkundige handelingen hebben wij ons ook toegelegd op orthodontie, tandvleesproblemen, kronen en bruggen en uitgebreide reconstructies. We werken met Cerec zodat u slechts een keer hoeft langs te komen voor een nieuwe kroon. 

De praktijk

We hebben in onze praktijk 6 moderne behandelkamers en een aparte röntgenruimte. We zijn een moderne en goed geoutilleerde groepspraktijk met een ISO 9001 certificering. Momenteel werken er bij ons 4 tandartsen, 1 implantoloog, 3 mondhygiënisten, 10 preventieassistenten, 2 tandartsassistenten en 5 baliemedewerkers, 1 officemanager en 1 praktijkmanager.

Bijna al onze tandartsassistenten hebben een extra opleiding gevolgd tot preventieassistent en kunnen hierdoor meer taken verrichten. Maandelijks komt er een vaste tandarts-implantoloog, Jeroen Huigen, die implantaten plaatst. Om elke behandeling een perfect resultaat neer te kunnen zetten, werken we samen met verschillende partijen, bijvoorbeeld Yvonne's tandtechniek, TTL Miedema en Tandgaaf.

    Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief