Beugel voor volwassenen

Ook op latere leeftijd kunt u uw tanden en kiezen nog recht laten zetten! Ontwikkelingen in de orthodontie gaan razendsnel, dus er is steeds meer mogelijk. Bent u benieuwd wat Tandartspraktijk Adding in Oosterwolde op dit gebied voor u kan betekenen? Lees dan verder.

Beugel voor volwassenen

Mensen vinden het steeds belangrijker dat hun gebit er goed uit ziet. Dit kan een reden zijn om een beugel op latere leeftijd te nemen. Wanneer een afwijkende stand van het gebit en de kaken lichamelijke klachten geeft, zoals pijn in de kaakspieren of hoofd- en nekpijn, dan kan een beugel voor volwassenen zelfs een medische oplossing bieden.

De meeste volwassenen krijgen een vaste beugel. Hiermee kunnen tanden (in tegenstelling tot bij een uitneembare beugel) alle kanten op worden bewogen. Dit geeft het beste resultaat. Slotjesbeugels zijn er tegenwoordig ook in het wit of doorzichtig. De doorzichtige zijn nauwelijks zichtbaar en worden door veel volwassenen gebruikt.

Kosten beugel volwassenen

Bent u benieuwd naar de kosten van een beugel? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek! We bekijken dan samen de mogelijkheden. Vervolgens zal er een begroting opgemaakt worden. Overleg met uw zorgverzekeraar over eventuele vergoedingen.

Neem contact met ons op over de mogelijkheden. Wij staan graag voor u klaar.