Tandgaaf

Tandartsenpraktijk Adding werkt samen met het implantologieteam van Tandgaaf. De specialisten van Tandgraaf komen elke maand voor behandelingen zoals het plaatsen van implantaten door de tandarts-implantoloog Jeroen Huigen, het voorzien van een klikgebit en mondhygiëne- en preventiebehandelingen.

Wat doen de specialisten van Tandgraaf voor Tandartspraktijk Adding?

Het implantologie team van Jeroen Huigen doen de het eerste gesprek, een intake, tussentijdse controles, implanteren van tandimplantaten en en het aanmeten van een klikgebit. Wij bieden hier ook behandelingen gericht op nazorg aan. Zo kunnen wij u nog beter bedienen met alle specialisten onder één dak, gewoon bij Tandartsenpraktijk Adding. Door de korte overleglijnen tussen uw tandarts en de tandarts-implantoloog Jeroen Huigen en de diverse fabrikanten van implantaten zullen de behandelingen veel soepeler voor u verlopen. En niet onbelangrijk, gewoon bij uw vertrouwde adres in Oosterwolde!

Wat is Tandgraaf?

Mondzorggroep Tandgraaf is opgestart in 1990 als Mondzorgcentrum Klein Molenbeek en is inmiddels een begrip in Bergen op Zoom en omstreken. Met ruim 20 jaar ervaring staat Tandgraaf bekend voor hun uitstekende nazorg behandelingen. Tandartspraktijk Tandgraaf heeft specialisten als implantoloog, mondhygiënist en implantologie-assistent/tandtechnieker zitten en werken samen met onze verwijzende tandartsen om diverse behandelingen zo soepel mogelijk te laten verlopen.