Tandgaaf

Tandartspraktijk Adding werkt samen met de tandspecialisten van Tandgaaf. De specialisten van Tandgraaf ondersteunen ons elke maand in behandelingen zoals het zetten van implantaten, het voorzien van een klikgebit, mondhygiëne en preventiebehandelingen.

Wat doen de specialisten van Tandgraaf voor Tandartspraktijk Adding?

Met de specialisten van Tandgaaf kunnen wij ook specialistische behandelingen zoals implantaten voor uw verzorgen. Wij bieden hier ook behandelingen gericht op nazorg aan. Zo kunnen wij u nog beter bedienen met alle specialisten onder één dak, gewoon bij Adding. Door de korte overleglijnen met diverse fabrikanten van bijvoorbeeld implantaten zal het voorzien van de materialen en de behandelingen veel soepeler voor u verlopen. En niet onbelangrijk, gewoon bij uw vertrouwde adres in Oosterwolde!

Wat is Tandgraaf?

Mondzorggroep Tandgraaf is opgestart in 1990 als Mondzorgcentrum Klein Molenbeek en zijn inmiddels een begrip in Bergen op Zoom en omstreken. Met ruim 20 jaar ervaring staat Tandgraaf bekend voor hun uitstekende nazorg behandelingen. Tandartspraktijk Tandgraaf heeft specialisten in het team zitten en werken samen met verwijzende tandartsen om diverse behandelingen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

    Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief