Historie

Rob en Nynke Adding hebben elkaar leren kennen tijdens hun studie in Utrecht in 1983. Nynke studeerde in 1984 af als mondhygiëniste, Rob volgde in 1987 en studeerde af aan de universiteit van Utrecht als tandarts. Eind jaren '80 verhuisden ze samen naar Den Haag en hadden hier een eigen praktijk.

Op 1 juni 1992 hebben Rob en Nynke Adding het woonhuis en praktijk aan de Snellingerdijk 60A overgenomen van tandarts Marc Alberts die de opvolger was van tandarts Pieter Hummel. Op deze locatie werd lang op twee kamers gewerkt met enkele assistentes. Koffie- en lunchpauzes waren destijds gewoon aan de keuken tafel in het woonhuis. De wens om een groter pand te betrekken ging in 2002 in vervulling. Er werd een nieuwe praktijk gebouwd met vier behandelkamers op Snellingerdijk 39A. De twee extra behandelkamers van het nieuwe pand betekenden ook extra personeel en meer patiënten! Na een aantal jaren werd ook het nieuwe pand te krap.

Verbouwing Snellingerdijk 39A

In 2009/2010 werd het pand verbouwd en werden er twee extra behandelkamers, een aparte röntgenruimte, techniekruimte, kleedkamers voor het personeel, een ruim kantoor en een grote kantine bijgebouwd. De droom die Rob tijdens zijn studententijd had, namelijk een grote moderne groepspraktijk is met de komst van twee extra tandartsen gerealiseerd.

Mede door de groei die wij de afgelopen jaren hebben gemaakt is ons takenpakket ook flink uitgebreid. Naast algemene tandheelkundige behandelingen bieden we ook behandelingen aan op het gebied van orthodontie, tandvleesproblemen, kronen en bruggen en uitgebreide reconstructies.

Missie

Patiënten en hun wensen staan bij ons centraal. Wij streven ernaar bij elke behandeling een perfect resultaat neer te zetten. We hechten waarde aan zorgvuldigheid in zowel tandheelkundig opzicht als in de omgang met patiënten. Wij willen een zeer professionele en moderne groepspraktijk zijn en blijven, ook in tijden van grote veranderingen in de gezondheidszorg.

Visie

Wij willen een groepspraktijk creëren waar patiënten jaarrond terecht kunnen voor alle voorkomende behandelingen waarbij grote waarde wordt gehecht aan de ontwikkeling van onszelf, ons personeel en het volgen van innovatie binnen tandheelkunde.