Vergoedingen

We begrijpen dat het soms lastig is om erachter te komen wat u wel en niet vergoed krijgt. Dit verschilt per verzekeraar en per patiënt. Wij werken in onze praktijk met het systeem Pien Support. In dit systeem kunnen wij voor u achterhalen of een behandeling in uw persoonlijke situatie nog vergoed wordt. Het systeem laat ook weten wanneer u iets moet bijbetalen voor een behandeling. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Stuur ons een bericht via de website

We willen u graag helpen bij het uitzoeken van een eventuele vergoeding. Deze aanvragen kunnen we echter niet telefonisch behandelen. U kunt een aanvraag doen via het onderstaande formulier. Vul hieronder uw gegevens in en laat ons weten wat uw vraag is. Wij zullen vervolgens uitzoeken wat de vergoeding zal zijn in uw persoonlijke situatie. U kunt binnen drie werkdagen terugkoppeling van ons verwachten.

Zorgverzekeraar

Uiteraard kunt u deze informatie ook bij uw zorgverzekeraar opvragen.

Vergoedingen controleren

Voor een bedrag boven de € 250 geven wij in de praktijk altijd een begroting mee. Daarnaast kunnen wij voor u bekijken of een behandeling nog vergoed wordt. Vul het onderstaande formulier compleet in en verstuur de informatie. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.