Kosten Tandtechniek

 

Indicatie bijkomende materiaal- en techniekkosten tandheelkundige behandelingen  van Adding, Praktijk voor Tandheelkunde. 

    

Ieder mens is uniek. En daarmee ook iedere tandheelkundige behandeling. Om daar zo goed mogelijk invulling aan te kunnen geven heeft de Nederlandse Zorgautoriteit bepaald dat bij bepaalde behandelingen materiaal- en techniekkosten  in rekening moeten worden gebracht. Hierdoor krijgt u als patiĆ«nt meer keuzemogelijkheden om die behandeling in te vullen.  

Om u vooraf inzicht te geven in die mogelijkheden en de daarbij behorende prijsindicatie, hebben wij een overzicht samengesteld.
Om het overzichtelijk te houden hebben we de meest voorkomende behandelingen opgenomen. Indien er sprake is van een tandheelkundige  behandeling waarbij materiaal en/of techniekkosten in rekening worden gebracht en u heeft samen met uw behandelaar bepaald hoe deze wordt ingevuld, dan krijgt u hiervoor een individuele prijsopgave of kunt u hierom vragen. De bedragen in dit overzicht zijn een goede indicatie, in de prijsopgave staan de juiste.  Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.

Dit zijn meest voorkomende materiaal en/of techniekkosten in onze praktijk: